"Labas rytas" nuo pat ankstyvaus rytmečio transliuoja šventinę nuotaiką iš Lietuvos miestų: įstaigų vadovai entuziastingai planuoja naujus darbus... ministerija pedagogus bando motyvuoti darbui keldama atlyginimų koeficientus... po atostogų pailsėję mokytojai kol kas nusiteikę optimistiškai... mažieji džiaugiasi naujomis mokyklinėmis priemonėmis persipildžiusiomis kuprinėmis... mokiniai skuba susitikti su klasės draugais ir šurmuliuoja laukdami Rugsėjo 1-osios šventės. Šaligatviais ataidi iš mokyklos kiemo sklindanti muzika... visi nusiteikę naujai pradžiai.

Šventiškai nusiteikusi į universitetą žingsniuoju ir aš kartu su kitais dėstytojais sveikinti būsimų mūsų kolegų. Motyvuotų. Žingeidžių. Susimąsčiusių. Šiek tiek išsigandusių nežinomybės, bet nekantraujančių... šiandien su nauja pradžia skubu sveikinti ir visas logopedes, linkėdama kiekvienai savo profesinę patirtį pagardinti jaunatvišku entuziazmu, užbarstyti žiupsnelį žingeidumo ir papuošti pozityvumo žiedais. Skanaus :) Su rugsėjo 1-ąja!

JSN Solid is designed by JoomlaShine.com